Opasne tenzije u Srbiji, strašne pretnje stigle pjevaču Darku Laziću: “Seljačino, budeš li pomenuo Velju, mene i Mareta, moj si!”

Pjevač Darko Lazić prije nekoliko dana primio je prijeteće poruke od izvesnog Džonija, koji mu u porukama sugeriše da ne pominje Veljka Belivuka i Marka Miljkovića policiji.

Prema navodima medija iz Srbije, dotični Džoni u porukama poručuje folkeru „da će imati posla s njim ako ih pomene policiji“.

– Zdravo, Darko, Džoni je, ovako, vidim da se praviš lud, daješ neke izjave u policiji kako ti auto nisam platio. Kako da platim svoj auto koji mi nikada nisi ni platio, debilu narkomanski. Je**m ti onu mamu seljačku, budem li čuo da pomeneš mene, Velju i Mareta, moj si – piše u poruci koju je primio Lazić.

Veljko Belivuk i Marko Miljković su uhapšeni 4. februara kao organizatori kriminalne grupe koja se sumnjiči za otmice, ubistva, trgovinu drogom i pranje novca.

Lazić je nedavno saslušavan u policiji zbog automobila „mercedes CLK“ koji je 2014. poklonio bivšoj supruzi Ani Sević. Špekulisalo se da je taj automobil prodao izvjesnom Nikoli Crnom, koji je blizak Belivukovom klanu.

Problemi s „mercedesom“ počeli su kad je policija u novembru prošle godine primjetila automobil parkiran na Zvezdari.
Kontrolom je utvrđeno da tablice koje su na njemu ne pripadaju tom automobilu, već „jugu“. Auto je tada prebačen na parking MUP-a, a ispostavilo se da se „mercedes“ vodi na pjevačicu Anu Sević, zbog čega je ona pozvana da da izjavu policiji.

– U martu ove godine ona je u policiji dala izjavu i u njoj je objasnila da je auto prije sedam godina dobila na poklon od bivšeg supruga, ali da ga je dvije godine kasnije, u dogovoru s Darkom Lazićem, prodala. Rekla je i da ne zna ime i prezime čovjeka kome su prodali kola, već da ga samo zna po nadimku Nikola Crni – ispričao je izvor.

Nakon pjevačice, policija je pozvala na saslušanje i Lazića, ali je on na neko vrijeme „nestao“ i policija nije mogla da ga pronađe. Pjevač se nekoliko dana nikome nije javljao niti je bilo ko znao gde je.

Međutim, kad se konačno pojavio, potvrdio je priču Sevićeve da je auto prodat.

– Rekao je da on ne zna da li je „mercedes“ isplaćen u cijelosti jer nije u kontaktu sa čovjekom kome je automobil prodao – ispričao je sagovornik Kurira.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.