Otkriveno ko je upao Audijem u rijeku Bosnu u Doboju

Makedonac Z. Lj. (48) koji je jutros skupocjenim „audijem Q7“ sletio u rijeku Bosnu u Doboju, nije povrijeđen, potvrđeno je za Srpskainfo u Policijskoj upravi Doboj.

Portparol ove Uprave Dragana Kerkez nam je rekla da se jutros oko 9.30 u mjestu Kostajnica kod Doboja, dogodila saobraćajna nesreća slijetanjem automobila sa kolovoza u rijeku Bosnu.

– Vozilom je upravljao Z. Lj. iz Makedonije. U izvlačenju vozača su učestvovali policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Doboj – pojasnila je Kerkez.

Dodala je da je on preventivno upućen na pregled u Dom zdravlja Doboj.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj.

Kako smo ranije objavili, on je nakon nesreće izašao iz automobila i popeo se na krov i čekao pomoć. U pomoć su mu stilgi policajci sa čamcem, a koji su ga zatim prevezli na obalu.

Incident se dogodio kod mosta u mjestu Bare na putu ka Kostajnici, gdje je Audijev SUV završio u rijeci Bosni. Vozač je izašao iz automobila kroz panoramski krov te je tu stajao čekajući pomoć.

Do vozača je čamcem stigao spasilački tim, on nije povrijeđen, a tokom dana će vozilo biti izvučeno na obalu, piše Dobojski.info.

Uzrok ove nesreće zasad nije poznat.

– Uslovi za vožnju su povoljni, a frekvencija vozila umjerenog intenziteta. Svim učesnicima u saobraćaju skrećemo pažnju na povećan broj biciklista i motociklista na putevima – navodi se u BIHAMK-u.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.