Ova žena je oduševila gledaoce: Postavila je novčani rekord u “Potjeri”, pogledajte koliko su ukupno takmičari zaradili novca.

Četvero takmičara je u poslednjoj emitovanoj emisiji potera osvojilo 940.000 dinara (nešto više od 15 000 KM), a među njima je najblistaviji nastup imala profesorica u penziji Ljiljana Radulović Dimitrov (67).

Ova Novosađanka je za 60 sekundi stigla do svote od 70.000 dinara, a onda je prihvatila ponudu tragačice Milice Jokanović i uzela veću sumu koja je iznosila čak – 700.000 dinara.

Nikada nijedna dama u Srbiji nije uspjela da osvoji ovu svotu novca, a profesorica u penziji je impresionirala sve smirenošću i znanjem.

Nakon što je osvojila 700.000 dinara Ljiljana je čula gromoglasan aplauz divljenja svih u studiju.

„Ljiljana, vi jeste super žena“, poručila je tragačica.

Ubrzo je uslijedila i čestitka voditelja Jovana Memedovića.

„Svaka vam čast. Ovo se stvarno rijetko dešava“, poručio je voditelj.

Uz nju su u finale prošli i Milorad, Miroslav i Miloš, a na kraju su uspjeli da „odbrane“ novac od tragača u poslednjoj igri.

Ljiljana je u Gimnaziji „Jovan Jovanović Zmaj“ u Novom sadu predavala predmet „Ustav i pravo građana“, a sa oduševljenjem je pričala o svojim đacima. Među njima je bilo i najboljih srpskih sportista.

„Imala sam dosta poznatih đaka. Našeg sportistu Sergeja Milinkovića-Savića, njega stvarno moram da pohvalim. Rijetko je bio na nastavi, ali kada se dogovorimo, uvek je dolazio i ispoštovao me. Tu su još i Dušan Mandić, zlatni vaterpolista, Andrija Gerić, odbojkaš. Bila sam profesorica matematičkim odeijljenjima, to radite i uživate, ti učenici su odlazili na Kembridž i Oksford“, rekla je Ljiljana.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.