Ovo će se dugo prepričavati: Pogledajte snimke koji se velikom brzinom šire društvenim mrežama, Senad Hadžifejzović očitao bukvicu Bakiru i Sebiji Izetbegović

Senad Hadžifejzović je tokom posljednje epizode Centralnog dnevnika na Face TV poslao poruke Bakiru i Sebiji Izetbegović koje se velikom brzinom šire društvenim mrežama.

Njegovo obraćanje prenosimo u cijelosti.

“Poruka onima koji brane i glasat će za Bakira: On je izdajnik, veleizdajnik, zapamtite, sigurno, milion posto će ući u historiju – a već je ušao u historiju kao najveći izdajnik ove zemlje – svjesno, namjerno, planski, u dogovoru s nekim

10 godina je opstruirao proces revizije presude protiv Srbije za genocid.

Samo veleizdajnik – u prijevodu izdajnik, glavni, vrhunski izdajnik države može se braniti tako što će preko botova, skotova naručivati tekstove u kojima su svi izdajnici – samo on nije. Ne, ne, sasvim je drugačije – on je najveći izdajnik.

Još jednom zapamtite kako će historijski proći, a već prolazi kroz to. Uskratiti žrtve Srebrenice, siročad-jetime, srebreničke majke, supruge, sestre – uskratiti ih za pravdu – najveća je veleizdaja i još gore – i vjerska izdaja, izdaja svakog principa Islama, poruke Kur’ana i prakse – sunneta Božijeg poslanika.

U džehenem će drito, garant… Već su u džehenemu na ovom svijetu.

Bakire, ti si veleizdajnik: Bosne, Srebrenice, Krajine, Hercegovine, Podrinja, Posavine, siročadi-jetima, srebreničkih majki, supruga, sestara, uništio si reviziju, najveći si čuvar RS-a!

Pozivam vas, Sebija i Bakire Izetbegović u ovaj studio, uživo, od sutra kada hoćete. Ne morate platiti termin političkog marketinga, mi častimo. Seko, ponesi Bakira, sve svoje diplome koje imaš, ponesi i Osmicu sa svim njegovim diplomama.

Ponesite video snimke koje imate, ponijet ću i ja – i snimke i diplome i sve moje. U studiju za vas ima 5 mjesta. Birajte, pored vas dvoje, još troje koje ćete dovesti. Hajde, kukavice i izdajice. Veleizdajice.

Izdali ste državu u ratu, Bakir sakrivanjem u trezoru i bježanjem s linije, a Seka bježanjem iz BiH kad je bila najpotrebnija. A sada bi oboje da ratuju. Herojstvo se dokazuje u ratu, a ne u miru! Hajde, niste smjeli na front ni u bolnicu u ratu, smijete li u studio u miru?!

Pogledajte snimke.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.