in , ,

Perfidna Željka Cvijanović u svom “maniru”: Izbor Radojičića za SDA bi trebao biti manji problem od Vlade KS

Prema njenim riječima, za SDA je manji problem da li bi jedan takav ministar bio Radojičić ili bilo ko drugi od problema koje imaju sa kantonalnom vladom, sa svim previranjima u stanci

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da je Igor Radojičić važan čovjek SNSD-a i da je kvalifikovan za bilo koju poziciju, pa i za ministra za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine.

“Mislim da bi on bi sjajan ministar, a bio bi sjajan i na drugim mjestima. A da li se došlo do toga da se formalno predlažu kadrovi, nismo ušli u tu proceduru. Dakle, apsolutno to nije ta priča”, rekla je Cvijanović novinarima u Banjaluci.

Što se tiče, kako je rekla, strelica koje dolaze od SDA, “oni uvijek pokušavaju da ulove u nekoj situaciji, da kažu neki svoj stav”.

Prema njenim riječima, za SDA je manji problem da li bi jedan takav ministar bio Radojičić ili bilo ko drugi od problema koje imaju sa kantonalnom vladom, sa svim previranjima u stanci.

“Tu se ne snalaze dobro i onda im dobro posluži SNSD, pa onda uslovljavaju, vjerovatno, da bi podigli rejting u kantonu”, ocijenila je Cvijanović i dodala da će se, kad priča bude formalizovana, “onda vidjeti ko koga može uslovljavati”.

Navela je da je u medijima vidjela da navodno Senad Bratić treba da se vrati na mjesto potpredsjednika NSRS-a, te dodala da su uslovljavanja koja uvijek postoje. “To vam je ona ping-pong loptica, neko je baci, drugi dobaci i ne mogu se time opterećivati”, zaključila je.

Čedomir Jovanović o nalogu za privođenje: “Četiri policijska auta su se zaletila na moje obezbjeđenje, provociraju već neko vrijeme!”

Sramotni Dačić: “Zbog načina kako neko ocjenjuje događaje u Srebrenici, bilo bi žalosno da Vlada Crne Gore padne”