Pijan pucao u suprugu iz lovačke puške u Doboju: Ljekari joj se bore za život

Muškarac čiji su inicijali D.M. sa područja Doboja uhapšen je nakon što je u alkoholisanom stanju ranio suprugu u koju je pucao iz lovačke puške i nanio joj teške povrede opasne po život, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Žena čiji su inicijali A.M. prevezena je iz dobojske bolnice u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, gdje je zadržana na liječenju.

Kod D.M. je utvrđeno da je imao 2,26 promila alkohola u krvi, a izvršeno krivično djelo okarakterisano je kao ubistvo u pokušaju.

Policiji je slučaj prijavljen u subotu, 29.oktobra, navodi se policijskom saopštenju.

Žena iz Doboja čiji su inicijali A.M, u koju je muž pucao iz lovačke puške, priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena, a sve dalje prognoze u vezi njenog zdravstvenog stanja su neizvjesne, rečeno je u UKC.

Iz UKC su naveli da žena ima povrede grudnog koša i trbuha.

Načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje Dragan Rakanović rekao je da je žena operativno zbrinuta u Opštoj Bolnici “Sveti apostol Luka” u Doboju, a zatim i u UKC-u.

Pacijentkinja je primljena u Urgentni centar UKC u subotu, 29. oktobra, te hospitalizovana u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje, rekli su iz UKC.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.