Pjevačica Dara Bubamara potukla se s nepoznatim muškarcem: Grebala ga i šamarala, intervenisala policija!

Srbijanska pjevačica Dara Bubamara potukla se s nepoznatim muškarcem na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Incident se dogodio u srijedu ok 13 sati i 30 minuta, prije ukrcavanja na let za Tivat, prenose srbijanski mediji.

– Dok smo čekali u redu da se ukrcamo u avion, jedan muškarac je počeo da viče na Daru: “Sljedeći put pazi kako voziš da ti ne bih j…o mrtvu majku!”

Očigledno su se njih dvoje sreli i prije aerodroma, izgleda da ga je Dara ugrozila u saobraćaju, pa je on poludio kad je opet sreo, ispričao je očevidaca, prenosi Nova.rs.

Pjevačicu je ta psovka izbacila iz takta, zaletila se i počela da udara muškarca, koji je od nje viši skoro pola metra.

– Udarala ga je pesnicama, torbom, grebala ga… On je prekrio lice rukama i nije joj uzvraćao, priča očevidac i dodaje da su ostali putnici skočili da ih razdvoje.

– Ubrzo je stigla policija, a Dara se ni tada nije smirila. Rekla je da će ga unakaziti ako ga ponovo sretne jer joj je psovao mrtvu majku. Uprkos tuči, ona se ukrcala u avion, a tog muškarca nismo vidjeli, dodao je svjedok.

Pjevačica je za srbijanske medije potvrdila ovu vijest.

– Tačno je da je došlo do incidenta! Malo brže sam vozila da bih stigla na let, jer sam imala zakazan nastup u Crnoj Gori.

Taj čovjek me je izvrijeđao bez razloga! Slaba sam na roditelje, koji više nisu među živima, i uvijek ću skočiti na bilo koga ko mi dira moje najmilije, rekla je Dara.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.