Pogledajte filmske scene potjere u BiH: Vozač iskočio iz automobila u pokretu i pobjegao policiji!

Za muškarcem koji je vozeći ukradeno vozilo sinoć izazvao četiri saobraćajne nezgode u Sarajevu i pri tome bježao policijskim patrolama još uvijek se traga, a portal Klix.ba je u posjedu snimka hapšenja osoba koje su se nalazile s njim u automobilu.

Kako se može vidjeti na snimku, za koji čitatelj koji nam ga je ustupio kaže da je napravljen na Kovačima u sarajevskoj općini Stari Grad, vozač je iskočio iz jurećeg automobila.

Nakon toga, kako je vidljivo na snimku, na njegovo mjesto prelazi suvozač i zaustavlja automobil, a nakon toga prilaze policajci i hapse ga.

Podsjećamo, u nedjelju navečer jedan muškarac je vozeći ukradeni Peugeot izazvao saobraćajnu nezgodu na području Općine Novi Grad, a zatim pobjegao.

Kada je ovo prijavljeno policiji policijska patrola je primjetila navedeno vozilo na području Čengić Vile i pokušala zaustaviti vozača, no on se odlučio dati u bijeg.

Prilikom toga napravio je još tri udesa prilikom kojih je nastala materijalna šteta, ali nije odustao od namjere da pobjegne.

U međuvremenu se u policijsku potjeru uključilo više patrola koje su na kraju uspjele zaustaviti vozilo, ali ne i vozača. Muškarac, čiji identitet je poznat policiji, je uspio pobjeći ali pješke i za njim se sada traga.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.