Pogledajte i snimak, Šemsudin Mehmedović se obratio javnosti: “Mi smo odgovorni za budućnost naše Bosne, pa sam, stoga, pozvao sve birače da biraju svoj put i da biraju najbolje izdižući se iznad lokalnih političkih interesa”

Zastupnik u Parlamentu BiH Šemsudin Mehmedović oglasio se na svom zvaničnom Facebooku.

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti.

“U Tešnju (Tešanjci), gdje sam rođen, danas je promoviran emotivni video povodom predizborne kampanje za izbore drugog oktobra 2022. godine.

Simpatizeri i pristalice SDA su uz aplauz popratili promociju videa koji na svojevrstan način opisuje moj stav prema državi i ciljevima koje trebamo ostvariti u narednim godinama.

Sloganom “Biraj svoj put!” koji je izabran je po prvi put na bosanskohercegovačkoj političkoj sceni ukazano da i birači moraju biti proaktivni, ali, istovremeno, i odgovorni u izbornom procesu.

“Mi smo odgovorni za budućnost naše Bosne, pa sam, stoga, pozvao sve birače da biraju svoj put i da biraju najbolje izdižući se iznad lokalnih političkih interesa”.

Promotivni video je sniman na više atraktivnih lokacija u Zeničko-dobojskom i Srednjebosanskom kantonu, kao i u Sarajevu.

U izbornoj utrci, koja je obilježena političkim sukobima stranaka, video promoviše smirenost, odgovornost, državotvornost i izgradnju političke stabilnosti naše Bosne.

Do sada su mi građani kao državnom zastupniku postavili najveći broj pitanja na koje sam uvijek dao sve odgovore.

Imam stalnu konekciju sa narodom i tokom dosadašnjih mandata sam obišao skoro cjelokupnu teritoriju Bosne i Hercegovine.

Narodu treba zastupnik koji se poistovjećuje sa njima, koji je uz njih, a ne da se tokom mandata ne javlja na bilo koji komunikacijski način”, naveo je Mehmedović na Facebooku.

Pogledajte i snimak koji je objavio Mehmedović.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.