Pogledajte kako je došlo do haosa u Skupštini Srbije, objavljen je snimak

Nakon obraćanja opozicionih predstavnika, na koje je reagovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić došlo je najprije verbalnog, a onda i naguravanja između poslanika vlasti i opozicije. Evo kratkog pregleda kako je došlo do sukoba u Skupštini Srbije, a objavljen je i video.

Vučić je nakon obraćanja opozicionih predstavnika gotovo u potpunosti izgubio „živce“ i krenuo praktično da viče na opozicione predstavnike.

„Možete da zamislite kako je uljudno ponašanje ovo navijanje sa poslovnikom. Vi ste Kosovo dali, a mi ga branimo. Lažovi jedni.

Narod treba da vidi ovo vaše huligansko ponašanje…. Oni nam drže predavanje o patriotizmu i Srbiji“, poručio je Vučić.

„Pustite ih neka rade šta hoće, kažu nema ih u velikim medijima, gostuju više od svih. E sad da vam kažem, kažu došli smo do nonpejpera.

Kažu mora to da se pokaže, a to je neoficijelni diplomatski papir… Nisam fasciniran nešto, šta biste da me bijete? Da se vi pitate prodali biste Kosovo odavno, poručio je Vučić i rekao poslaniku Jovanoviću da je huligan.

Ujedno, dok je trajala diskusija i rasprava, svi opozicioni poslanici su ustali i pokazivali transparente ispred Vučića i reklamirali povredu poslovnika.

Dok su trajale rasprava između predsjednika Srbije i opozicije, Vučić je rekao da opozicija ništa nema pojma o Kosovu, barikadama…. Tada je opozicijam sa poslovnicima krenula da ih reklamira i onda je nastao haos – javlja Nova.rs.

Došlo je do naguravanja poslanika vlasti i opozicije ispred stola Aleksandra Vučića.

Među prvima u reklamiranje poslovnika i dodatno razriješenje sukoba krenuli su poslanici Dveri među kojima je bio Ivan Kostić, poslanik Novog DSS Miloš Jovanović, poslanik Narodne stranke Borislav Novaković, ali su odmah dotrčali poslanici SNS Vladimir Đukanović, kao i poslanici Stefan Krkobabić, Milenko Jovanov, Đorđe Todorović.

Upravo je Todorović krenuo da oštro vrijeđa poslanike opozicije što se čulo tokom zasjedanja – dodaje se u tekstu portala Nova.rs.

U tom mometnu su ka opoziciji krenuli poslanici vlasti i krenuli da se guraju sa opozicijom uz neprimjeren rječnik.

Naravno, nije izostala ni reakcija Vučića.

„Je l to najbolje što ste smislili Zavetnici, Dveri i ostali. Jeste zato došli da pokažete huligansko ponašanje“, rekao je Vučić nakon čega je nastavljeno guranje i upotreba teških riječi.

Pogledajte snimak.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.