Pogledajte kako je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković naružio direktora Gradskog groblja: “Je li bolja ova klupa ili vaša fotelja?”

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković obišao je zapušteno Gradsko groblje i tom prilikom iznio sve kritike na račun direktora te zatražio da počnu raditi svoj posao.

“Direktore šta mislite da vi sjednete na ovu klupu? Je li bolja ova klupa ili vaša fotelja? Zašto je klupa za narod, a fotelja za nas, je li?

Sjest ću ja, ali ću biti posljednji koji treba sjesti na ovu klupu. Trula, ekseri… Sjedite, sjedite, da vidite je li udobno za narod”, rekao je Stanivuković.

“Stanje u preduzećima može i mora biti bolje, a nerad se mora iskorijeniti i greške se moraju ispraviti”, poručio je gradonačelnik Stanivuković.

“Vratiću se ubrzo da vidimo koliko se stanje promijenilo, jer nije važno da direktorska fotelja bude udobna nego da budu klupe na kojima sjede građani”, zaključio je gradonačelnik čiji je tim objavio i video njegove posjete na kojem se vidi kako je prekorio direktora ovog gradskog preduzeća.

Budžet Gradskog groblja je dva miliona KM, a gradonačelnik je pitao da li se ne može izdvojiti 100 KM za novu klupu.

Požalio se i na nepokošenu travu.

“Direktore niste pretjerano visoki, ali je viša od vas. Nema tu izgovora”, dodao je.

On je obećao radnicima jednokratnu pomoć po 500 KM jer je sve poskupilo te im obećao da se vide ponovo za 15-20 dana kada očekuje da sve bude uredno.

Pogledajte snimak.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.