Pogledajte kako je mladić iz Srbije žestoko očitao lekciju premijerki Ani Brnabić: “Dajete 600 miliona za Premijer ligu, a cijela Vojvodina nema vodu za piće”

Premijerka Srbije Ana Brnabić i minstrica za rad, zapošljavanje i boračka pitanja Darija Kisić Tepavčević, boravile su u Naučno tehnološkom parku u Nišu na skupu “Dijalog sa mladima” u organizaciji Krovne organizacije mladih.

Pored priče o problemima mladih, poput nezaposlenosti, skup je i obležio govor jednog učesnika koji je podsjetio premijerku da Srbija izdvaja 600 miliona eura za pravo prenosa Premijer lige Engleske, napominjući da je 710 miliona potrebno kako bi kompletna Vojvodina dobila vodu za piće.

Premijerki se pred kraj diskusije obratio mladić Nemanja Obradović iz Temerina, koji je sebe opisao kao lokal-patriotu, koji je spreman da ostane u svojoj zemlji i u svom gradu.

„Ali mislim da dolazim u situaciju kad ću, možda, morati da učinim taj korak, zato što u mom gradu mi nemamo vodu za piće punih 18 godina. I to je veliki problem. Voda je elementarna stvar i to mora da bude normalno“, naveo je on, dodajući da je problem vode za piće u Vojvodini riješiv.

„Čak sam negdje i vidio jednu procjenu gdje se kaže da nam treba 710 miliona eura da cijela Vojvodina pije zdravu vodu za piće. Ja znam da smo mi u julu ove godine dali 600 miliona eura za direktan prenos Premijer lige. Ne znam šta nam je prioritet ali mene jako brine ova situacija“, rekao je ovaj mladić premijerki Srbije.

Pogledajte snimak.

https://www.facebook.com/menicaninsanja/videos/678206569834292

Leave your vote

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.