Pogledajte kako je Senad Hadžifejzović zbog zastave odbrusio Drašku Stanivukoviću, kao što je to nekad uradio Miloradu Dodiku!

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, gostujući u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića, iznio je jako teške optužbe, a govorilo se i o zastavama.

“Ja sam kontra od Dodika i Srbija je kontra od Dodika! Dodik ne drži konce u svojim rukama! Igra na sreću, pa šta bude! Ulazimo u period posljednje godine Dodikove kriminalne vladavine! Nije moje da Vučiću kažem da „zaveže“ Dodika! Vučić radi ozbiljne stvari, a Dodik nas disoluje!

Javnost je moj najbolji zaštitinik! Nema apsolutne sigurnosti! Tako je mislio i Đinđić pa znamo kako je završio! Dobijao sam prijetnje!

Otkrio sam da je na Klinički u Banjoj Luci uvezen tehnički i industrijski kisik umjesto medicinskog! Podnio sam prijavu u Tužilaštvu! Ovo je ozbiljan kriminal i afera! Podnio sam usmenu prijavu jer sam htio da Tužioca gledam u oči! Ako sam slagao i ako nije tačan jedan podatak spreman sam da idem u zatvor i da se ne bavim politikom”, kazao je između ostalog Stanivuković kod Hadžifejzovića.

Pogledajte i kako je Senad Hadžifejzović zbog zastave odbrusio Drašku, kao što je to nekad uradio Dodiku!

https://www.facebook.com/facetv.ba/videos/1006495133524066

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.