Pogledajte kako se pristalica Aleksandra Vučića obrukala pred kamera, ovako nešto je teško objasniti…

Na društvenim mrežama veliku pažnju je privukla izjava žene koja je krenula na miting u Beogradu, pa je prilikom davanje izjave morala da se podsjeća sa mobitela.

Gospođa koja se predstavila kao Jelena Đokić je prilikom davanja izjave u vozu koji je prevozio učesnike nekoliko puta pogledala u mobitel.

“Atmosfera u vozu je fenomenalna. Očekujemo da ovaj, skup nade, da podržimo predsjednika Aleksandra Vučića i ovaj da ujedno…”, nakon toga je voditelj pomogao i dodao “da podršku našoj zemlji”.

Aleksandar Vučić organizuje u Beogradu skup “Srbija nade”, koji je najavljen “kao najveći u historiji” i očekuje se da će biti okupljen veliki broj ljudi.

Opozicioni političari i građanski aktivisti su upozoravali da su mnogi građani prisiljeni da dođu na protest zbog straha za vlastite poslove.

Miting Srpske napredne stranke pod nazivom “Srbija nade” počeo je večeras u Beogradu, a prema procjenama u glavnom gradu Srbije okupilo se desetine hiljada građana.

Kako je ranije najavljeno, na skupu bi se trebali obratiti predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, šef diplomatije ove države Ivica Dačić, mađarski ministar vanjskih poslova Peter Szijjarto te predsjednik RS-a Milorad Dodik.

“Miting je počeo himnom Srbije ‘Bože pravde’ koju je otpjevala Ljubica Vranješ. Okupljenima se potom obratila Mina Mijailović koja je najavljena kao majka, borac za djecu i ratnica”, piše Danas.

Od ranih jutarnjih sata zbog protesta glavni grad Srbije gotovo u potpunosti je blokiran, a simpatizeri Vučićeve stranke došli su iz svih krajeva Srbije u Beograd.

Pored simpatizera iz Srbije, u Beograd su jutros stigli i simpatizeri Vučićeve politike iz RS-a, a njima su se pridružili i brojni politički zvaničnici.

Skupu prisustvuju i brojne poznate ličnosti uključujući i teniser Janko Tipsarević te folk pjevačice Dara Bubamara i Jelena Karleuša.

Pogedajte snimak i kako se “provalila” Vučićeva sljedbenica.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.