in , ,

Pogledajte prvi trailer za novi Mortal Kombat film!

Izašao je prvi trailer za još jedan Mortal Kombat Film

GET OVER HERE! Izašao je prvi trailer za još jedan Mortal Kombat Film. Ne štedi na krvavim prizorima, iako je “grafika” malo čudna.

Serijal igara Mortal Kombat oduvijek je imao onaj faktor privlačnosti u kontekstu filma. Ikonični likovi, prilika za atraktivne scene borbe, sulude priče o drevnim proročanstvima i bogovima – ma sve je to dolazilo u paketu s Mortal Kombatom – piše hcl.hr.

Ali, franšiza je do sada imala i drugi faktor – taj da su filmske adaptacije MK-a uglavnom bile u kategoriji smeća. Proizašlo je iz njih nekoliko dobrih stvari, npr. glazbena tema za prvi film, ali da se mene pita bolje bi bilo da studio Netherrealm napravi svoj animirani Mortal Kombat film nego da netko treći snima još jedan pokušaj.

Srećom po sve nas, mene se ništa ne pita pa ćemo 2021. dobiti novi Mortal Kombat, a danas smo dobili prvi igrani prikaz istoga. Trailer za film dao nam je presjek skoro svih likova koje ćemo vidjeti u filmu. Fokus je postavljen na glavne junake – Sonyju, Kanoa, Liu Kanga i Jaxa, no dakako da nema smisla raditi film u kojemu se Scorpion i Sub Zero ne bore do smrti.

I dakako da nema smisla napraviti film bez kultne uzrečice: “GET OVER HERE!”. Iskreno se samo nadam da su i Ermaca negdje ubacili. Uglavnom, evo trailera – svakako pogledajte do samog kraja jer su ubacili i brzu montažu fatalityja.

Iz SDA žestoko odgovorili na prozivke Milorada Dodika

Tarik Filipović tvrdi da se ovo nije dogodilo nikad u historiji kviza: Dva takmičara ispala iz “Milijunaša” bez potrošenih jokera, da li bi vi znali odgovore?