in , ,

Pogledajte snimak dramatičnog hapšenja u Banja Luci: “Pali” inspektor, dva policajca i pripadnik škaljarskog klana

Policijska akcija MUP-a RS u Banja Luci.

Policijska akcija MUP-a RS u Banja Luci.

M.B. iz Cetinja, koga potražuje Interpol, i policijski službenik M.M. iz Banja Luke uhapšeni su u tom gradu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Nakon hapšenja navedenih, sinoć su na području Banja Luke uhapšena još dva policijska službenika MUP-a RS, P.V. i G.R.

“Policijski službenici su izvršili pretres lokacija koje koriste lica lišena slobode i tom prilikom u stanu lica M.B. pronađen je pištolj glok sa izbrušenim serijskim brojem i pripadajućim okvirom i municijom, tri pancira, mobilni telefon, novac, SIM kartica, laptop, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti u istrazi. U stanu koje koristi lice M.M. pronađeni su i oduzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela”, navode iz MUP-a RS.

O hapšenju M.B. obaviješten je dežurni sudija suda BiH, a hapšenje M.M izvršeno je pod nadzorom Okružnog javnog tušilaštva Banjaluka. U daljim aktivnostima sinoć su na području Banja Luke lišena slobode još dva policijska službenika MUP-a Republike Srpske – lice P.V. i G.R.

“Sva lica će biti saslušana u svojstvu osumnjičenih i pod nadzorom nadležnih tušilaštava, a protiv istih će biti dostavljeni odgovarajući izvještaji. Sva tri policijska službenika biće suspendovana”, kažu u MUP-u.

VEZANI TEKST: Dragan Lukač se oglasio nakon hapšenja: “Bili smo svjesni da će to biti velika sramota za policiju”

Pogledajte snimak hapšenja.

Pogledajte kako je Severina pala na koncertu pred 20 hiljada ljudi

Dragan Lukač se oglasio nakon hapšenja: “Bili smo svjesni da će to biti velika sramota za policiju”