Pogledajte snimak MUP-a Srbije: Policija iz Srbije 30 minuta pratila vozača iz BiH i evidentirala mu čak 12 teških prekršaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije su presretačem pratili vozača iz Bosne i Hercegovine, na području Šapca, kojem su evidentirali čak 12 prekršaja, među kojim je vožnja dvostruko većom brzinom od dozvoljene. Na društvenim mrežama su tako objavili kratki videosnimak na kojem se vidi kako vozač čini prekršaje.

Iz MUP-a Srbije su kazali kako su pripadnici Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije isključili iz saobraćaja tridesetpetogodišnjeg državljanina BiH.

On se vozilom Ford Turneo, u okolini Šapca, kretao brzinom od 120,5 kilometara na sat, na dijelu puta gdje je ograničenje 50.

Policijski službenici su ga presretačem pratili neko vrijeme i za manje od 30 minuta evidentirali još 11 težih prekršaja, koje je načinio ovaj vozač.

Protiv ovog tridesetpetogodišnjaka su u skraćenom postupku podnesene odgovarajuće prekršajne prijave.

“Pripadnici Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova isključili su iz saobraćaja tridesetpetogodišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine, koji se vozilom marke „ford turneo“ u okolini Šapca, kretao brzinom od 120,5 kilometara na sat, na dijelu puta gde je ograničenje brzine 50 kilometara na sat. Policijski službenici su presretačem, za kraće od 30 minuta, evidentirali još 11 težih prekršaja koje je načinio ovaj tridesetpetogodišnji vozač, protiv koga su u skraćenom postupku, podnijete odgovarajuće prekršajne prijave”, naveli su iz MUP-a Srbije.

Na društvenim mrežama su tako objavili kratki videosnimak na kojem se vidi kako vozač čini prekršaje.

Pogledajte…

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.