Pogledajte snimak, pjevač je sve jako otvoreno priznao, Amar Gile je nakon razvoda ponovo zaljubljen: “Volimo se”

Prošla godina za pjevača Amara Gileta bila je turbulentna, kako na ljubavnom tako i na privatnom planu, a ova će mu početi u radnoj atmosferi i znaku posla, te će tako u novogodišnjoj noći biti sa svojom ekipom i družiti se sa publikom.

– Ma dovoljno sam ja izlazio i provodio se, godinu i nešto, tako da više sam za rad, nekako m i odgovara da sam u kombiju sa svojom ekipom i da pjevam – rekao je Gile za Grand Online.

Kada sumira utiske 2021. godina nije bila dobra na poslovnom planu, međutim na privatnom je bila i više nego uspješna, te je mogao u potpunosti da se posveti svojoj porodici.

– I jeste bila dobra i nije… Godilo mi je jer sam provodio više vremena sa porodicom, sa sinom, pošto mi je falilo to dok sam radio, jer nisam mogao ni dva dana da sastavim sa njim, pa sam bio po 15 dana sa njim, vodio ga na skijanje, ali smo ispaštali što se tiče finansijske situacije. Evo 2022. molim Boga da bude bolja, navikao sam da radim. Ali hajde da kažem lijepa je bila, jer ništa ne može zameniti porodicu, ni pare, najbolje je biti sa njima i voljeti se – rekao je pjevač.

Gile nakon razvoda uživa u ljubavi sa svojom izabranicom, a kako je otkrio ima ozbiljne planove, te ne čudi ako u narednoj godini ponovo stane na ludi kamen.

– Nešto sam planirao, ali hajde neka to ostane za mene, neću ništa ranije da govorim, nikad se ne zna šta se može desiti, ali eto planirao sam nešto ozbiljnije, sad kad će se to desiti još ne znam. Još sam u vezi, volimo se – kaže pjevač.

Paketiće za sina već je pripremio, a praznična atmosfera već je zavladala u njegovoj porodici, međutim ovakvi znaci pažnje nisu samo za praznike već se pjevač trudi da svakodnevno bude posvećen svom djetetu i bude što bolji roditelj.

– Ja kad god ga vidim uvijek mu nešto kupim, ja sam njegov paketić… Svaki dan ga ili nazovem ili mu nešto kupim, tako je to kad si roditelj – kaže on.

Na poslovnom palnu sprema brojne novitete kojima će obradovati svoju publiku.

Cijeli intervju sa Amarom Giletom pogledajte u videu ispod!

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.