Pogledajte snimak: Talentovana Sara, kćerka Mladena Vojičića Tife zapjevala u sarajevskom tržnom centru i privukla pažnju prolaznika

Talentovana bosanskohercegovačka pjevačica Sara Vojičić zapjevala je u tržnom centru Aria u Sarajevu te privukla pažnju prolaznika. Izvela je hit “The Winner Takes It All” legendarne švedske grupe ABBA.

“Apsolutno volim kako su ljudi mislili da sam gledala u nekog ko je pjevao dolje.

Preslatko”, napisala je i zahvalila se spomenutom tržnom centru na pozivu.

Sara već dugo pjeva u Doliji, jednom od najpopularnijih sarajevskih metal bendova. Publika je trenutno može slušati i mjuziklu “Pinocchio” rediteljice Nine Kleflin, koji je na repertoaru Pozorišta mladih Sarajevo.

Ona je u ranijem intervjuu za Klix.ba, između ostalog, otkrila nosi li teret s obzirom na to da je kćerka Mladena Vojičića Tife.

“Srećom, djeca rokera na Balkanu medijima nisu interesantna kao djeca folk pjevača, tako da me niko nigdje ne prati u stopu i normalno živim svoj život, kao i svi ostali.

Za to su također zaslužni moji roditelji, koji me nikada nisu izložili medijskom pritisku i koji nisu pobornici senzacionalizma. Interesantno je to da moje prvo pojavljivanje u novinama uopće nije imalo veze s tatinim poslom, ali jeste bilo usko vezano za njega”, ispričala je.

Iako joj je studij PR menadžmenta donio korisna znanja, muzika je odavno njen jedini izbor.

Velika je zaljubljenica u muzički teatar te se usavršava upravo na tom polju.

Pogledajte snimak.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.