Pogledajte svjedočanstvo Nebojše Vukanovića, tvrdi da je fizički napadnut: “Dok su me pesničili govorili su mi šta ćeš to ovdje Srbine na Cetinju”

Posljednje Vijesti

Narodni zastupnik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović tvrdi da su ga na Cetinju napali pripadnici crnogorske navijačke grupe “Komiti”.

Kako je Vukanović napisao na svom blogu, on je danas u popodnevnim satima stigao na Cetinje kako bi prisustvovao ustoličenju mitropolita Joanikija koje bi se trebalo održati u Cetinjskom manastiru.

Vukanović je putem videozapisa napravio reportažu sa cetinjskih ulica gdje se okupio veliki broj crnogorskih građana koji su došli da spriječe sutrašnju ceremoniju ustoličenja mitropolita Joanikija.

Kako prenose mediji iz RS-a Vukanovića su nakon snimanja videopriloga, kojeg je objavio na svom You Tube kanalu, napali pripadnici crnogorske navijačke grupe “Komiti”, koji su mu dobacivali “gdje ti je Dodik, gdje ti je Draško”.

Vukanović je u prostorijama Policijske stanice Cetinje dao izjavu o ovome događaju, a nakon toga se oglasio novim videozapisom.

“Dok su me pesničili govorili su mi šta ćeš to ovdje Srbine na Cetinju. Marš. Žao mi je što se to sve dogodilo, ali sve u svemu dobro je prošlo. Nije lako danas biti Srbin na Cetinju”, zaključio je Vukanović.

Pogledajte snimak.

Leave your vote