Pogledajte zanimljiv i vrlo čudan snimak: Luksuzni Range Rover Sport na zimskim gumama se ne uspijeva popeti uz snijegom prekrivenu ulicu. Greška vozača ili?

Luksuzni SUV-ovi odišu kvalitetom i nude mnogo modernih rješenja. Međutim, ponekad imaju problema s jednostavnim zadacima. Sve zbog vlastite težine i dimenzija. Osim toga, teško je prevariti fiziku. Ovaj Range Rover se nije mogao nositi sa snijegom prekrivenom ulicom. Kako se vidi iz snimka, automobil je koristio veoma cijenjene Michelin Alpin (zimske) gume.

Na priloženoj snimci vidi se da je vozač pokušavao ubrzati kako bi uspio svladati ulično brdašce. Pokušaj nije dobro završio.

Greška vozača, ili?
Britanski SUV ima pogon na sve točkove i brojne sisteme podrške koji bi trebali pomoći u ovakvim izazovima. Neki će reći da je vozač zakazao, ali to nije sasvim tačno.

Ljudi upoznati s terenskom vožnjom vjerojatno bi pronašli način da pređu ovu dionicu bez većih problema, ali kupac takvog automobila vjerojatno neće trenirati na blatnjavim dionicama off-road relija. Zato kupuje moderan i skup model kako bi sigurno i brzo svladao prepreke na cesti, bez obzira na vremenske prilike.

Dakle, treba uzeti u obzir da se Range Rover Sport jednostavno neće nositi s izazovom. Moguće je da je ispod snijega već bio sloj leda koji je onemogućio uspješno savladavanje brdašca. Osim toga, ovaj model teži od 2 do 2,5 tone, što je također pridonijelo ovom rezultatu. Lakši 4×4 automobili bi imali veću šansu.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.