Pojavila se stara porodična fotografija Dine Merlina: Bh. pjevač sa suprugom i kćerkom

Bh. pjevač Dino Merlin svoj privatni život drži dalje od očiju radoznale javnosti pa je njegove fanove naročito obradovala rijetko viđena porodična fotografija.

Naime, sa suprugom Amelom pozirao je držeći tek rođenu kćerku Naidu. On je ranije u emisiji “Premijera” otkrio da se sa Amelom počeo zabavljati kada je imao 17 godina.

“Čovjek mora da ima sreće da bi naišao na pravu osobu. Mi smo imali sreću da smo bile dvije srodne duše koje su zatvorile vrata i ušle u tu sobu i još uvijek su u toj sobi.

Nažalost, nemaju svi ljudi sreću da upoznaju partnera za cijeli život. Ludost koju sam napravio ustvari je ta da sam u 17. godini počeo ozbiljno da se zabavljam.

Mislio sam da je ta žena najvažnija i da mogu da joj pružim sve. To je ludost jer sam ja imao samo imaginaciju i strašnu želju da joj to pružim, a kad imate želju, baš jaku želju, onda vam se to i ostvari”, naveo je.

U više navrata je istaknuo da ga je ona ohrabrila da se počne baviti muzikom. Vjerovala je kako će on uspjeti u muzičkom svijetu, što se i ostvarilo.

“Borili smo se, krili, ali niko nas nije mogao rastaviti. Nakon pet godina smo se tajno vjenčali.

Bilo je to romantično vjenčanje, iako sam svoju ženu doslovno oteo.

Uz nas su bili samo moj kum i Amelina sestra, koja je bila kuma. Govor matičarke bio mi je predug.

Stalno sam pogledavao na vrata da ne bi neko naišao i pokvario našu sreću”, naveo je.

Nakon vjenčanja otišli su na bračno putovanje u Dubrovnik, a kad su se vratili, preselili smo se njegovoj majci i odmah osjetili udar svakodnevice.

“Mene je čekala velika odgovornost za porodicu i težak rad, a Amelini roditelji bili su toliko ljuti da pola godine nisu htjeli ni da čuju za nju.

Vrijeme liječi sve pa me danas Amelini roditelji vole i više nego što zaslužujem”, naveo je. S Amelom ima i sina Hamzu – prenosi Klix.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.