Pojavili se snimci sa svadbe Jasmine Izetbegović: Pogledajte kako se plesalo i pjevalo…

Posljednje Vijesti

Dva dana poslije, u BiH i regionu je i dalje aktuelna tema vjenčanje Jasmine Izetbegović i Ćamila Humačkića. Tako je danas hrvatski Nacional objavio nove snimke sa derneka koji je održan u hotelu Evropa.

U snimku koji je objavio hrvatski Nacional vide se gosti sa mladencima kako pjevaju “Bella Ciao”, pjesmu o otporu i slobodi, koja je inače pjesma italijanskih partizana iz perioda Drugog svjetskog rata.

Nezvanična je himna ljevičarskih antifašističkih pokreta u Evropi i boraca odnosno aktivista protiv svih autoritativnih sistema i pojedinaca.

Na vjenčanju je bilo i rock’n’rolla što pokazuje snimak izvedbe pjesme TNT benda AC/DC koji možete pogledati ovdje.

Iako je građanskom vjenčanju prethodilo i ono vjersko u Gazi Husrev-begovoj džamiji, gdje se malo ko ima priliku vjenčati u prisustvu reisu-l-ulema Huseina ef. Kavazovića, novi snimci pokazuju da se na vjenčanju konzumirao i alkohol.

Kao što je već poznato među brojnim gostima na svadbi kćerke lidera SDA i direktorice KCUS-a, Bakira i Sebije Izetbegović, su bili i predsjednik Turske Recep Tayyip Erdgoan sa suprugom. Erdogan je inače bio i kum na vjenčanju – prenio je Klix.

Leave your vote