Policija objavila detalje stravične nesreće u BiH: Poginula jedna osoba

Policiji Brčko distrikta BiH je dana 05.06.2023. godine u 20.14 sati prijavljena teška saobraćajna nezgoda u mjestu Dubrave, Brčko distrikt BiH u blizini jednog ugostiteljskog objekta, te da ima povrijeđenih lica, kao i da se ne može otvoriti motorno vozilo marke „VW Golf III”.

Odmah nakon prijave policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su uz Službu hitne medicinske pomoći i pripadnike Profesionalne vatrogasne jedinice izašli na lice mjesta i preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca Tužilaštva Brčko distrikta BiH, kojom prilikom je utvrđeno da je saobraćajnu nezgodu prouzrokovao vozač motornog vozila usljed neprilagođene brzine kretanja motornim vozilom i upravljanjem vozilom prije sticanja prava na upravljanje.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao vozač motornog vozila marke „VW Golf III” inicijala I.D. rođen 1985. godine u Doboju, nastanjen u Brčkom.

Jedno maloljetno lice zadobilo je teške tjelesne povrede, dok je lice inicijala A.J. rođen 1970. godine u Gradačcu, nastanjen u Brčkom, zadobilo lake tjelesne povrede.

U vrijeme vršenja uviđaja saobraćaj na regionalnom putu R460 u mjestu Dubrave bio je obustavljen u vremenu od 20.10 do 00.10 sati, te se odvijao alternativnim pravcima, saopćeno je iz Policije Brčko distrikta BiH.

Jutros se u BiH dogodila još jedna saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom.

Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći na putu Busovača-Kiseljak.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Busovača-Kiseljak poginula je jedna osoba, potvrđeno je u Operativnom centru MUP-a SBK.

Kako je rečeno u ovom udesu učestovala su dva vozila.

“Učestvovali su putnično i teretno vozilo. U toku je uviđaj”, rečeno je u MUP-u.

Kako je ranije izvjestio BIHAMK saobraćaj na ovom području je bio obustavljen.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.