Političarka iz SNSD-a ukrala pažnju na sjednici NSRS-a, pojavio se snimak najzanimljivijih detalja: “Nemoj da galamiš ođe i da se obadaš”

U Banja Luci se danas održava konstituirajuća sjednica novog saziva Narodne skupštine RS-a, a iako su i ovu sjednicu svečanog karaktera obilježile rasprave vlasti i opozicije, pažnju je “ukrala” predsjedavajuća na današnjoj sjednici Nataša Radulović (SNSD).

S obzirom da je ova zastupnica ujedno i najstariji član Narodne skupštine RS-a, prema pravilima ona je, do imenovanja novog predsjedavajućeg, na čelu entitetskog parlamenta.

Nakon što je konstiuisan novi saziv NSRS-a, narodni poslanici izabrali su i predsjedavajućeg skupštine, a to je Nenad Stevandić.

Međutim, ništa od toga ne bi bilo čudno, da Radulović tokom sjednice nije imala, najblaže rečeno, specifičan način ophođenja prema zastupnicima u NSRS, a zastupnici iz opozicije njen su način komunikacije opisali kao terminologiju koja se koristi u Zadruzi i na Pink TV-u – prenosi Klix.

Tokom sjednice, Radulović se najčešće raspravljala s Nebojšom Vukanovićem.

“Nemoj da galamiš ođe i da se obadaš. Sad ću te izbaciti napolje. Sjedi dolje. Ođe ja vodim sjednicu”, rekla je Radulović Vukanoviću.

Kasnije, Radulović je naglasila kako ona rukovodi sjednicom kao “najmlađa” zastupnica.
“Radno predsjedništvo sačinjava stari saziv i mi ođe najmlađi zastupnici”, poručila je Radulović.

U raspravu sa Radulović tokom sjednice ušao je i najmlađi zastupnik Đorđe Vučinić, stranački kolega Nebojše Vukanovića. Naravno, Radulović ni ovaj put nije ostala dužna.

“Slušaj me momak, evo ne zovem te poslanik nego momak, baš si mi simpatičan. Halo momak, hajde molim te, mlad si budi korektan, ‘ajd”, rekla je Radulović.

Kasnije tokom sjednice, atmosfera je bila znatno mirnija, ali Radulović se i u tim trenucima uspjela posvađati sa zastupnicima, tačnije sa Igorom Crnatkom.

“Maloprije ste tako lijepo govorili, budite ono što jeste gospodine Crnadak”, poručila je Radulović. Na ovu konstataciju, Crnadak joj je poručio kako se služi “Pink terminologijom”.

S obzirom da će Narodna skupština RS-a na ovoj sjednici izabrati novog predsjedavajućeg, a prema najavama to bi trebao biti Nenad Stevandić, Radulović više nećemo gledati na ovoj poziciji.

Ipak, brojni korisnici društvenih mreža komentirali su njen današnji “performans” te su u šali poručili kako bi na ovoj poziciji Radulović trebala ostati vječno.

Pogledajte najzanimljivije dijelove današnje sjednice NSRS sa Natašom Radulović u glavnoj ulozi. Snimak je objavila televizija N1 na svom Facebooku.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.