Politički kuršlus u RS, Branislav Borenović “prihvatio izazov” kolege Nebojše Vukanovića: Testirao se na drogu

Predsjednik PDP i zastuupnik u Predstavničkom domu BiH, Branislav Borenović, saopštio je da je prihvatio inicijativu zastupnika u NSRS Nebojše Vukanovića i testirao se na narkotike.

Borenović je na Twitteru objavio rezultate laboratorijske analize urina na pet vrsta droga i na svaku od njih je negativan.

– Ponašanje pojedinih u politici je davno zahtijevalo inicijativu Vukanovića o testu na narkotike. Dokaz je Kolegijum NSRS gdje kao izaslanik lidera vladajuće stranke bude osoba koja je isti dan uhapšena za posjedovanje i uživanje droge. Inicijativu sam podržao, na potezu su ostali – naveo je Borenović.

Izaslanik koga pominje bio je Marko Šukalo, bivši savjetnik lidera SNSD, koji je uhapšen zbog posjedovanja narkotika.

Nakon toga, poslanik Nebojša Vukanović je pozvao najviše funkcionere u cijeloj BiH da se testiraju na narkotike i objave rezultat, a on je to učinio prvi.

“Stigla je analiza i nalaz koji sam radio u Laboratoriji Akvalab u Trebinju na prisustvo narkotika u organizmu, a koji je pokazao da sam negativan na sve narkotike, od marihuane, amfetamina, kokaina, heroina, spida, ekstazija… Kako sam najavio, da bi mogao tražiti od drugih prvo sam testirao sebe, a nalaz se radi i analizira prisustvo neke od 10 vrsta narkotika koji se najčešće koriste, i na sve sam negativan”, rekao je Vukanović.

VEZANI TEKST: Ko je “čist” neka dokaže: Nebojša Vukanović se testirao na sve droge pa pozvao i Milorada Dodika da uradi isto

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.