Politički zemljotres u RS, Cvijanović bez pardona Stanivukoviću: “Bacio sve karte na scenske efekte”

Događaji Posljednje Vijesti

Potpredsjednica SNSD-a i predsjednica bh. entiteta RS Željka Cvijanović izjavila je Srni da ima apsolutno pravo da kaže gdje god želi, a pogotovo na stranačkom događaju, šta misli o gradonačelniku Banjaluke i bilo kome drugom, kao što i ti drugi imaju isto to pravo.

Odgovarajući na reakcije povodom njene ocjene o gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću, Cvijanović je rekla da je “gradonačelnik bacio sve karte na scenske efekte – uvježbani, jednako široki osmijeh za sve prilike, isti i na komemoraciji i na zabavi, uvježbani naklon, koji uglavnom ne odgovara nijednoj prilici ili neprilici, i to je sve”.

“Tu nema znanja, niti akcije. I dalje mislim da Banjaluci treba ozbiljan gradonačelnik, jer je ovaj štošta obećavao, a ništa nije realizovao.

Ne znam što se (Igor) Crnadak buni, bolje bi mu bilo da prošeta mjesnim zajednicama i čuje ono što nama građani uporno govore, a to je da je razvoj Banjaluke zaustavljen i da zabava za narod i razni spektakli u režiji ovog gradonačelnika tu ne pomažu, jer grad stagnira”, istakla je potpredsjednica SNSD-a.

Ona je dodala da možda sve to nije rekla odgovarajućim rječnikom.

“Ali kako god da sam rekla poruka bi bila ista, a to je da Banjaluka zaslužuje mnogo boljeg i sposobnijeg gradonačelnika od ovog kojeg sad ima”, dodala je Cvijanović.

Leave your vote