Popularni hrvatski pjevač Dino Jelusić novi član svejtski poznatog kultnog benda

Posljednje Zabava

Dino Jelusić novi je član legendarnog benda Whitesnake.

Hrvatski muzičar Dino Jelusić novi je član legendarnog benda Whitesnake. Informaciju je potvrdio David Coverdale, frontmen Whitesnakea, ali i Jelusić na svom Facebook profilu.

“Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak u grupu iznimno talentiranog Dine Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti”– izjavio je David Coverdale, frontmen grupe Whitesnake.

Podsjetimo, Jelusić je na koncertu na Šalati tada nastupio sa svojim bendom Animal Drive kao predgrupa Whitesnakeu, a poveznica je sa slavnom grupom i to što što njihov gitarist Joel Hoekstra svira s Dinom u grupi Trans Siberian Orchestra, navodi Večernji list.

Nakon objave da je Dino njihov novi član uslijedili su i komentari fanova Whitesnakea, koji su oduševljeni time što Jelusić dolazi u slavni bend.

“Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda”, napisao je Jelusić na svom Facebooku.

Leave your vote