Porodica Milorada Dodika odgovorila Drašku Stanivukoviću: “Pozivamo nadležne institucije da provjere navedene činjenice iza kojih stojimo krivično”

Porodica Milorada Dodika oglasila se saopštenjem za javnost nakon teških optužbi koje je na njihov račun iznio Draško Stanvuković.

“Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković na današnjoj konferenciji za medije iznio je niz netačnih informacija u vezi s porodicom Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH”, navodi se u saopštenju porodice Dodik.

“Sve to ima za cilj da kreira negativne emocije u javnosti u vezi s članovima porodice Dodik i, nažalost, da samim pominjanjem prezimena Dodik, Stanivukovićeve izjave dobiju na značaju i da ih prenese što više medija. I u ovom slučaju, kao i mnogo puta do sada, riječ je o netačnim informacijama”, ističe se u saopštenju.

“Članovi porodice Dodik odgovorno tvrde da nisu vlasnici zemljišta u Ulici Bože Varićaka, niti druge lokacije u banjalučkom parku ‘Mladen Stojanović'”.

“Porodica Dodik na pomenutoj lokaciji ne izvodi građevinske radove niti gradi porodični, stambeni ni poslovni objekat”, dodaje se u saopštenju.

Naglašavaju da članovi porodice Dodik nisu vlasnici, niti imaju udio u vlasničkoj strukturi kompanije “Sirius 2010” d.o.o. iz Banja Luke.

“Pozivamo nadležne institucije da provjere navedene činjenice iza kojih stojimo krivično, materijalno i odgovorno”, poručili su članovi porodice člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Leave your vote

-1 points
Upvote Downvote

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Leave your vote

-1 points
Upvote Downvote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.