Potresan status oca poginulog dječaka 40 dana od nesreće: “Ne zamjeri nam ako ne možemo da zadržimo suze, čuvamo ti brata”

Crna hronika Događaji Posljednje Vijesti

Dječak Stefan Balić (9) poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Beogradskom naselju Karaburmi prije 40 dana, kada ga je na pješačkom prijelazu “pokosio” bahati vozač. Stefanova pogibija slomila je srca ljudi širom Srbije i izazvala revolt građana Karaburme koji su sedmicama protestovali zbog smrti dječaka.

Njegov otac Mihailo Balić podijelio je bolan status na Facebooku sa svojim prijateljima, na 40 dana od tragičnog događaja.

– Doći ćemo ujutru do tvoje vječne kuće. Ne zamjeri nam ako ne možemo da zadržimo suze… I dalje te nema da popričamo. Čuvamo ti brata, ne brini… I ti to znaš… Pita za tebe, kaže da ćeš otvoriti oči… Znaš ti tvog Lukicu… Uvijek mu kažem kamo lijepe sreće… Ili kaže da si kod drugara… Opet mu kažem kamo lijepe sreće. Ti si tamo gore. Najljepša zvijezdo tatina. Čuvaj tvog Lukicu, a mi ostali ćemo se snaći već nekako, valjda… Ljubi te Luka. Ljubi te mama. Ljubi te tata. Ljubi te čiča. Ljube te dede. I kao što kažu – do skorog viđenja! – napisao je dječakov otac.

Podsjetimo, nesreća se desila u Ulici Marijane Gregoran kod broja 50. Otac Mihailo sa sinovima Stefanom i pet godina mlađim Lukom doživio je saobraćajnu nesreću na pješačkom prelazu.

Tada je vozač, 38-godišnji Lazar G. pobjegao sa mjesta nesreće. Stefan je već tada bio u lošem stanju. Usljed povreda glave pao je u komu i četiri dana kasnije na Univerzitetskoj dečijoj klinici preminuo.

Leave your vote