POVRATAK OTPISANIH Šarović: Načelnik Đorđe Miličević i 110 funkcionera prešlo u SDS

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović objavio je danas kako se u SDS vraća Đorđe Miličević, aktuelni načelnik Opštine Šamac te da s njim prelazi cijeli opštinski odbor, 43 funkcionera, sedam odbornika, sedam direktora javnih preduzeća te članovi 15 mjesnih odbora. Riječ je o 110 novih članova.

“Riječ je o uspješnoj osobi koja je u drugom mandatu načelnika opštine Šamac. Prije toga uspješno je obavljao dužnost zamjenika ministra civilnih poslova BiH. Mi ne dobijamo u liku Đorđa Miličevića samo njega već značajan broj ljudi, članova SDS-a, to je sa 15 mjesnih odbora i 43 člana opštinskog odbora – 110 članova koji prelaze u SDS i sedam funkcionera, direktora javnih preduzeća… To je najveća snaga od svih političkih partija u opštini Šamac“, rekao je Šarović.

Istakao je kako je ovo naročito važno za ono što se priprema za 2022. godinu, odnosno opšte izbore u BiH. Dodao je kako je Miličević od danas i član Predsjedništva SDS-a.

“Čast mi je zadovoljstvo što se vraćam u svoju kuću nakon 11 godina. Ovo nije nikakv prelazak, ovo je nastavak političke borbe za bolje sutra na lokalnom nivou i RS. Vjerujem da je SDS glavna opoziciona partija, a sutra glavna na vlasti oko koje će se okupiti druge stranke da ponudimo bolju RS u smislu svih dešavanja. Spreman sam dati svoj doprinos SDS-u”, poručio je Miličević

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.