in ,

Poznata srbijanska voditeljica: “Roditelji su sve ostavili bratu, ne mogu da razumijem…”

Nataša Aksentijević nedavno je prvi put pomenula svoje roditelje, u emisiji “Grand magazin”

Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno je otkrila da nije u najboljim odnosima sa svojom porodicom, a sada je priznala da pokušava da nađe opravdanje za njihove postupke, ali da u tome ne uspjeva.

Nataša Aksentijević nedavno je prvi put pomenula svoje roditelje, u emisiji “Grand magazin”, kada ju je voditeljka najavila i pod devojačkim prezimenom Miljuš.

“Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasljedstvo, pa da kaže čovjek, ‘ajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek’ im on nosi prezime, ja neću”, bila je oštra tada Nataša.

Ona je sada navela da je od strane svojih roditelja naišla na nerazumjevanje.

“Ništa na tu temu mi nije jasno. Pokušavam da opravdam svoje roditelje svim i svačim, pa i našom sredinom, mentalitetom, običajima… I samo dolazim do nerazumjevanja svega što mi se dogodilo – rekla je voditeljka za magazin “Story“.

Ćamil Duraković tvrdi da je to najmračniji mogući scenario: “Ako Bošnjaci izađu na izbore onda su se jasno opredijelili za Grujičića”

Sastanak u Srebrenici: Da li se Bakir Izetbegović i Predrag Kojović plaše pa šalju zamjenike? Stižu lideri šest partija…