Poznati američki glumac Jessie Eisenberg oduševio gestom prema novinarki na crvenom tepihu u Sarajevu, okupljeni mu zapljeskali

Američkom glumcu Jesseju Eisenbergu večeras će biti dodjeljeno priznanja Počasno Srce Sarajeva, uoči projekcije filma “Nakon što spasiš svijet”, Eisenbergovog rediteljskog dugometražnog prvijenca.

Glumac je prošetao crvenim tepihom i zaustavio se pred brojnim novinarima kako bi dao izjavu.

S obzirom na to da je prostor za novinare vrlo skučen, jednoj novinarki je ispao mikrofon, Jesse ga je podigao te joj je odlučio pomoći – piše Klix.

Preuzeo je nekoliko mikrofona od novinarke i onda dao izjavu.

Njegovu gestu okupljeni su pozdravili pljeskom.

“Nakon svoje prve posjete Sarajevu, oduvijek sam maštao da ponovno dođem ovdje i da svojoj supruzi pokažem ovaj nevjerojatan grad, a osim toga htio sam vidjeti i koliko se grad promijenio u tih nekoliko posljednjih godina.

Uzbuđen sam što sam u Sarajevu, pa čak i da sam samo kao turist došao i posjetio neke stare prijatelje.

Međutim, večeras će biti predstavljen i moj film i počašćen sam tom nagradom koju će mi večeras biti uručena”, kazao je Jesse.

Eisenbergov rediteljski prvijenac “Nakon što spasiš svijet” bit će prikazan u Ljetnom kinu Coca-Cola večeras u 20.30 sati.

Film prati Evelyn (Julianne Moore), ženu koja je posvetila život pomaganju ljudima u nevolji, ali se ne uspijeva zbližiti sa svojim sinom Ziggyjem, internet-zvijezdom u usponu nezainteresovanom za svjetske probleme.

Ovaj emotivni film, čiji scenarij i režiju potpisuje Jesse Eisenberg, zabavan je i iznimno perceptivan portret majke i sina koji su naizgled potpuno različiti, ali zapravo su puno sličniji nego što su to voljni priznati.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.