Poznatom bh. skakaču Dini Bajriću u saobraćajnoj nesreći teško povrijeđena supruga, pijani vozač se zabio u njih

Šampion ekstremnih skokova Dino Bajrić iz Sarajeva podijelio je na svom nalogu na društvenoj mreži Facebook detalje saobraćajne nesreće u Istočnom Sarajevu u kojoj je teške tjelesne povrede zadobila njegova supruga. Bajrić je rekao da su 16. oktobra oko 20:30 sati imali tešku saobraćajnu nesreću u Istočnom Sarajevu.

“Što pišem ovo.

Pišem iz razloga što je autom koje je prešlo u našu traku pod ogromnom brzinom i direktno udarilo u naše auto u kojem smo bili Elma i ja upravljalo lice koje nije imalo vozačku, pod dejstvom alkohola, supstanci i koje je po riječima očevidaca bježao od policijske kontrole ili patrole.

Svi vi koji me poznajete, a koji imate utjecaja pomozite mi da majmuna strpamo tamo gdje mu je mjesto”, napisao je Bajrić.

Podijelio je i zajedničku fotografiju sa suprugom uz poruku:

“Kad i ovo prođe, smijat ćemo se isto ovako ! Uz božiju pomoć čigrice moja ti ćeš ovo prebroditi. Volim te”.

Iz PU Istočno Sarajevo saopćili su da se na regionalnom putu R1-5101, u ulici Vojvode Radomira Putnika, općina Istočno Novo Sarajevo, 16. oktobra u 20:30 sati dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao vozač inicijala B. B. koji je upravaljao putničkim automobilom “Mercedes” i vozač inicijala D. B. koji je upravljao putničkim automobilom “Renault.

“Oba vozača zadobila su lake tjelesne povrede kao i suvozač H.H. u vozilu ‘Mercedes’, dok je putnik u vozilu ‘Mercedes’ F.K. zadobila teške tjelesne povrede i putnik u vozilu ‘Renault’ E.K.B. zadobila teške tjelesne povrede opasne po život.

Povrijeđena lica hospitalizovana su u CUM Koševo u Sarajevu.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo”, navedeno je u saopćenju.

Nakon dokumentovanja saobraćajne nezode protiv vozača B.B. tužilaštvu će biti dostavljen Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Ugrožavanje javnog saobraćaja”.

“Uviđaj saobraćajne nesreće izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Istočno Sarajevo”, zaključuje se u saopćenju.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.