Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić se oglasio i uputio čestitku Miloradu Dodiku: “Uvijek možete da računate na naše iskreno prijateljstvo”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Miloradu Dodiku povodom izbora za predsjednika Republike Srpske, saopšteno je iz Vučićevog kabineta.

“Uvjeren sam da ćete istrajno i snažne volje raditi na tome da Republici Srpskoj donesete napredak, a svim njenim građanima blagostanje.

Takođe sam uvjeren da ćete se svojim političkim iskustvom odgovorno nositi sa različitim izazovima današnjice, čuvajući ujedno mir i stabilnost u Bosni i Hercegovini“, navodi se u saopštenju.

Predsjednik Srbije je naveo da „uvijek možete da računate na iskreno prijateljstvo Srbije, kao i na našu nesebičnu podršku i saradnju u njegovanju političkih, kulturnih, ekonomskih i duhovnih veza“.

Oglasio se i Dodik.

“Pokazali smo da je Republika Srpska demokratsko društvo s visokim standardima.

Vrijeme izbora i ove sage koja je nekima bila potrebna je, nadam se, prošlo”, poručio je Dodik.

“Mislim da se trebamo okupiti oko Republike Srpske i njenih vrijednosti jer nas čekaju teška i izazovna vremena, ne ovdje nego na globalnom i regionalnom nivou, što će se odraziti na mogućnosti u RS.

Moj primarni cilj je RS i njen interes, dobio sam podršku naroda.

Drago mi je što smo bili odgovorni u izbornoj noći i ponosan sam na saradnike što nisu podlegli euforiji što su drugi to učinili”, rekao je Dodik.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.