in ,

Preokret u slučaju Tanje Savić i njenih sinova: Pjevačica još uvijek nema starateljstvo!

Pjevačica je sad objelodanila da još uvijek nije dobila starateljstvo nad djecom

Iako je mnoge obradovala vijest da će Tanja Savić konačno vidjeti sinove Maksima i Đorđa nakon godinu dana, pjevačica je sad objelodanila da još uvijek nije dobila starateljstvo nad djecom.

– Zvanično sam dobila presudu da vratim djecu. Nemam i dalje starateljstvo nad djecom, to nije riješeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donijela tu odluku da djeca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su djeca živjela ovdje, da su imali boravak, da su se ovdje školovala, da smo ovdje više vremena provodila nego u Australiji – ispričala je Tanja za extrafm.hr.

– Čula sam se sa djecom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja. Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji sretnija mama od mene. Još uvijek nemam mogućnost da zagrlim djecu, biće to uskoro – dodala je Savićeva, a potom istakla da i dalje ima čitav spisak neostvarenih želja iako se najveća ostvarila.

– Imam želje, nisam sve ostvarila. Ipak, srećna sam žena jer me sitnice čine srećnom – zaključila je pjevačica.

Oscarovac Danis Tanović žestoko kritikovao Šefika Džaferovića: “Ono da misli…”

Zlatko Dalić

Zlatko Dalić o čovjeku kojeg silno želi reprezentacija BiH: “Ima veliki peh…”