Prepoznajete li pjevačicu sa fotografije? Njene hitove sada slušaju sve generacije širom Balkana

Zabava Ženska posla

Dalmatinska diva Doris Dragović jedna je od onih pjevačica uz čije su hitove generacije odrastale, smijale se i plakale. Sada se fotografijom prisjetila dana svoje mladosti.

Stara crno-bijela fotografija u Doris je probudila nostalgiju, a od svojih prijatelja dobila je brojne komplimente na račun svog izgleda.

“Vrime leti”, napisala je pjevačica, a ispod su se nizali komentari.

“Slatka si baš”, “Ali baš lijepo leti”, “Prekrasna Doris”, “Odmah sam vas prepoznala, uvijek ostane neka dječija crta u nama”, “Što je lijepo kad osoba stari, a biva sve ljepša”, “Kao djevojčica i danas”, pisali su joj.

Komplimente su joj ostavile i Zorica Kondža te hrvatska voditeljica Karmela Vukov Colić, a mnogi su primijetili kako je pjevačica i tada imala dugu kosu koju mnogi smatraju njenim znakom prepoznatljivosti.

Podsjećamo, Doris je u augustu prošle godine objavila prvi samostalni spot u posljednjih deset godina “Brod za nabolje”, a u istom je mjesecu održala i koncert u Međugorju.

Za koncertom je vladala ogromna potražnja, a publika je imala priliku s pjevačicom otpjevati neke od njenih najvećih hitova “Malo mi za sriću triba”, “Željo moja”, “Jedini”, “Krivi ljudi”, “Neću propast ja”, “Baklje ivanjske” i druge.

Leave your vote