Prizori užasa: Automobili su potpuno smrskani, oglasili su se i vatrogasci, u frontalnom sudaru poginuo muškarac u Hrvatskoj

U sudaru dva vozila koji se u subotu kasno navečer dogodio u Valpovu poginuo je 32-godišnji vozač, a još su dvije osobe povrijeđene, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

U saobraćajnoj nesreći, koja se nešto prije 22,30 sati, dogodila u Ulici Matije Gupca u Valpovu učestvovala su dva vozila, a od zadobivenih povreda smrtno je stradao 32-godišnji vozač.

U drugom vozilu ozlijeđeni su 48-godišnji vozač i 56-godišnja suvozačica, koji su prevezeni u osječki Klinički bolnički centar (KBC).

Saobraćaj je na tom dijelu ceste bio zatvoren zbog uviđaja te se odvijao obilaznim pravcima kroz Valpovo i Belišće, naveli su u policiji.

Na mjesto tragedije izašli su i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Valpovo koji su se kratkim saopćenjem, uz koje su objavili i niz fotografija, u nedjelju ujutro oglasili na svojoj stranici na Facebooku.

– Dana 18.06. u 22:28 h dobivamo dojavu od Centra 112 da se radi o prometnoj nesreći u ulici Matije Gupca u Valpovu. Na intervenciju izlazimo s navalnim vozilom, autocisternom i pickupom te 11 vatrogasaca.

Dolaskom na mjesto intervencije uočili smo dva vozila koja su sudjelovala u sudaru. Odmah po dolasku pristupili smo izvlačenju dvije ozljeđene osobe iz auta koristeći hidraulički alat. Nažalost, u ovoj nesreći jedna osoba je smrtno stradala, naveli su valpovački vatrogasci na Facebooku.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.