in , ,

“Prvu platu ću podijeliti Kolu srpskih sestara, Merhametu i Karitasu”

On je rekao da ima pravo na zamjenika gradonačelnika koji će ga mijenjati u slučaju spriječenosti

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković najavio je da će Miladu Šukalo ponovo predložiti za zamjenika gradonačelnika na narednoj sjednici Skupštine grada.

“Uvjeren sam da je Milada Šukalo kvalitetan kadar. Žao mi je što nije dobila podršku Komisije za izbor i imenovanja jer su ovo političke opstrukcije”, rekao je Stanivuković novinarima u pauzi sjednice Skupštine grada Banjaluka.

On je rekao da ima pravo na zamjenika gradonačelnika koji će ga mijenjati u slučaju spriječenosti, godišnjeg odmora ili odlaska na druge sastanke i imati njegovo puno povjerenje.

Stanivuković je, komentarišući izajavu šefa gradskog Odsjeka za poslove civilne zaštite Mladena Ćućuna da će u petak, 5. februara, na press konferenciji najaviti kontratužbu protiv njega jer je svojim postupcima znatno ugrozio njegovo zdravlje, rekao da su učinjene brojne nezakonitosti u civilnoj zaštiti.

“Ne može mene niko tužiti za klevetu, jer ja samo pričam na osnovu papira”, rekao je Stanivuković.

Komisija za izbor i imenovanja, nagrade i priznanja nije podržala prijedlog Stanivukovića da Milada Šukalo bude zamjenik gradonačelnika.

Predsjednik ove komisije Dragoslav Topić rekao je na vanrednoj sjednici Skupštine grada Banjaluka da ovaj prijedlog nije dobio podršku ovog tijela zbog čega je ova tačka skinuta sa dnevnog reda.

Vanredno obraćanje Muriza Memića: “Ovo je revolucija, bit će još hapšenja!”

Inicijativa Senaida Begića u Parlamentu: Doprinose vezati uz minimalnu, a ne prosječnu platu!