Rijetko viđeno izdanje! Objavljena fotografija Saše Lošića na kojoj ne nosi kapu

Frontmen Plavog orkestra Saša Lošić Loša (58) od početka karijere duge 35 godina uvijek na glavi ima neko pokrivalo koje gotovo nikad ne skida u javnosti.

Rijetki su ga vidjeli bez kape, a upravo jedna takva fotografija sada je osvanula na Facebook profilu muzičara te urednika brojnih medijskih projekata i izdavača Nevena Kepeskog.

“Podsjetnik na jedan od boljih tuluma u Zagrebu, osamdesetih. A bilo ih je ohoho.

Loša i Boro Radaković. Odvalili po Beatlesima. Brijem da je ovo valjda jedina Lošina fotka bez kape…

Fotkala moja nezamjetnost”, napisao je Kepeski u opisu crno-bijele fotografije koja je oduševila njegove pratitelje.

“Odlično”, “Wow”, “Pozdrav ekipi kad se sretnete”, samo su neki od komentara ispod fotografije.

O razlozima zašto Loša nosi kapu pričale su se razne priče, no sigurno je da je popularni pjevač sredinom 80-ih godina pokrenuo novi trend te da su zahvaljujući njemu dobro zaradili brojni prodavači kapa u Sarajevu, ali i u cijeloj bivšoj Jugoslaviji.

Jedan od njih čak je trčao za njim na ulici u Sarajevu, a te anegdote muziar se prisjetio uoči svog velikog koncerta u varaždinskoj Areni krajem 2018. godine.

Dok je hodao ulicom, Loša je zastao i čuo iza sebe nekoga kako ga doziva nadimkom. Kada se okrenuo, ugledao je vlasnika jedne prodavanice kapa kako juri prema njemu.

Nakon što se zaustavio, čovjek je rekao da mu želi zahvaliti jer je prodao 70.000 “njegovih” kapa, od kojih su on i njegova žena sagradili vikendicu.

Čak ga je molio da ne mijenja imidž, a Loša ga je, čini se, poslušao i nastavio biti vjeran svom imidžu i kapama koje su kroz godine postale njegov zaštitni znak – prenosi Večernji list.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.