in ,

RUBRIKA VJEROVALI ILI NE Roditelji iz Hrvatske “preko novina” se odrekli sina i snahe

Kontaktirali su i sina koji nije želio previše komentirati istup svojih roditelja

Krunoslava i Franjo Šimpović iz Hlebina odlučili su se javno „preko novina“ odreći svog 45-godišnjeg sina. Već četiri godine, ističu oni, sin nije bio u Hlebinama, a kako su i unuci počeli izbjegavati kontakte s njima, odlučili su staru narodnu poštapalicu „odreći ću te se preko novina“ pretvoriti u djelo.

“Javno se odričemo našeg sina i on, zajedno sa snahom, za nas više jednostavno ne postoji. Učinit ćemo sve što je moguće da se i pravno „izbriše“ kao naš sin”, ističu Krunoslava i Franjo Šimpović za Podravski list.

Od malih nogu, kažu oni, svom sinu omogućili su sve što je poželio, a u ranoj mladosti počelo je njegovo nesnošljivo ponašanje prema njima.

“Još dok je bio student znao nas je vrijeđati, i to pogotovo mene. Bili smo mu dobri samo dok je trebao novac. Situacija se dodatno pogoršala nakon što se oženio. U prve tri godine braka naša snaha bila je dobra, a nakon toga sve se okrenulo za 360 stupnjeva i postajao je sve gori i gori”, priča Krunoslava Šimpović.

Svaki poziv u posljednje četiri godine, dodaje ona, završavao je teškim sinovim uvredama, a kad bi god došli k njemu, zajedno sa snahom činio je sve što je mogao kako ne bi vidjela unuke.

“Unuci nas vole jer smo ih svugdje vodili i uživali su u druženjima s nama. Sin i snaha čak su izmislili da mi živimo u Americi pa su nas i na taj način pokušali odvojiti od unuka. Nikad nas u posljednje četiri godine nije nazvao, a dosta često nije se javljao na naše pozive. Meni je svašta govorio i toliko me vrijeđao da sam znala plakati po cijeli dan”, žali se Krunoslava Šimpović.

Sad kad više nemaju novca, domeće Krunoslava, i kad bi se sin trebao ponekad pobrinuti za njih, on ih izbjegava.

“Potpuno smo slomljeni i nije nam preostalo ništa drugo nego se preko novina odreći sina i snahe”, zaključila je Krunoslava Šimpović.

Kontaktirali su i sina koji nije želio previše komentirati istup svojih roditelja.

“Meni je to pomalo smiješno, a svaki drugi komentar vezan uz navode mojih roditelja je suvišan”, kratko je dodao sin.

Jelena Karleuša ponovo napala pjevačicu iz BiH koja je izbačena iz Zvezda Granda!

Oštra reakcija: “Demokratska fronta poziva ministricu vanjskih poslova Biseru Turković da se očituje u vezi UZP-ovskog zasjedanja u Mostaru”