“Sada i dno ima – dno” – Ivica Puljić se javio iz Amerike, jako je direktan: “Kaže Vučić da se obratio medijima, nešto kuka oko rezolucije…”

“Njegovi su politički uzori Raisi, Putin, Orban, Trump, Lukašenko, afrički i južnoamerički diktatori … Njegovi su neprijatelji žrtve genocida u Srebrenici i njihove obitelji kao i svi oni koji podržavaju rezoluciju o genocidu. Evo ga, ničim izazvan, u NYC i UN-u. Ovo je objavio Ivica Puljić, dugogodišnji dopisnik Al Jazeere iz Washingtona komentirajući najnovije poteze predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji je stigao u New York u namjeri da lobira protiv rezolucije o genocidu u Srebrenici.

Puljić redovno izvještava o događajima vezanim za rezoluciju o genocidu u Srebrenici, koja će se sutra naći pred Glavnom skupštinom Ujedinjenih nacija u New Yorku.

Uz svoj komentar o dolasku Vučića u New York te njegovim političkim uzorima i neprijateljima, Puljić je objavio i Vučićev tvit u kojem predsjednik Srbije izražava saučešće narodu i Vladi Islamske Republike Iran povodom smrti predsednika Ebrahima Raisija, “odanog i istinskog prijatelja Srbije”.

Komentirao je Puljić i Vučićevo obraćanje:

“Kaže Vučić da se obratio medijima. Nešto kuka oko rezolucije. Kojim medijima? Režimskim propagandnim zidnim novinama koji objave svaku riječ svog vođe. Pamtim Peru Lukovića, Stojana Cerovića, Slavka Ćuruviju … sve ikone novinarstva. A, sada i dno ima – dno”, naveo je Puljić.

Danas će se, kako je također objavio Puljić, s glavnim tajnikom UN-a Antoniom Guterresom fotografisati predsjedavajući Predsjedništva BiH Denis Bećirović i član Predsjedništva Željko Komšić.

“Ovo je protokol, ovo nije vijest. Da znamo gdje su i šta rade”, istakao je Puljić te upitao:

“Znači li to da Željka Cvijanović upravlja državom?”

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.