in ,

Sanja Vulić iz Doboja poručila: “Podnijela sam krivične prijave! Možete dovesti milijardu posmatrača, SNSD će pobijediti”

“Ne mogu nam ništa!”, rekla je Sanja Vulić za ATV.

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu grada Doboja Sanja Vulić izjavila je da niko ne može toliko puta poništiti izbore koliko SNSD može da pobijedi.

“SNSD je jedna velika snaga i velika ljubav, neka dovedu milijardu posmatrača, ne mogu nam ništa!”, rekla je Vulić za ATV.

Ona je dodala da će SNSD imati apsolutnu većinu u Skupštini grada Doboja, a da je jedina promjena u odnosu na izbore u novembru, to što je PDP osvojio jedan odbornički mandat.

– Ponavljanje izbora je građane koštalo 600.000 KM, zar toliki troškovi i toliko maltretiranje za jedan mandat PDP-a. Trebali su nam iz CIK-a reći da je to cilj, mi bismo namolili građane da glasaju za njih da ne prolazimo svu ovu torturu – rekla je Vulić.

One je potvrdila da je podnijela krivične prijave protiv pojedinih članova CIK-a.

Vulić se zahvalila građanima Doboja na ukazanom povjerenju i dodala da u SNSD nije bitno koliko je ko dobio ličnih glasova, te da je ona srećna što je dio pobjedničkog tima.

– Mi smo uvijek pozivali građane da glasaju za SNSD. Nama nisu bitni pojedinci, ali to ne mogu shvatiti oni koji su nas blatili, olajavali i psihički maltretirali ovih dana – istakla je Vulić.

ČITAJTE I OVO Mirko Šarović se javno obrušio na Milorada Dodika: “Bahat je i još se više okreće političkoj korupciji i prijetnjama!”

Mirko Šarović se javno obrušio na Milorada Dodika: “Bahat je i još se više okreće političkoj korupciji i prijetnjama!”

Režiser filma “Lepa sela, lepo gore” uporedio svoj film sa “Quo vadis, Aida?”