Sarajka javno poručila: Živim u strahu, kupila sam stan u Turskoj, sad ću glasati za SDA

Kantonalni odbor SDA KS održao je u ponedjeljak, ispred Narodnog pozorišta Sarajevo, obraćanje javnosti na kojem je zatražena ostavka ministara u Vladi KS.

Nakon govora zastupnika Stranke demokratske akcije u Skupštini Kantona Sarajevo Harisa Zahiragića za riječ se javila jedna nezadovoljna Sarajka koja je poručila kako nije članica nijedne stranke, ali će ovaj put glasati za SDA – prenosi N1.

“Rođena sam Sarajka, blizu 60 godina, fakultetski obrazovana. Stid me je. Ne pripadam nijednoj stranci, ali ću sada glasati za SDA. Grozna je SDA bila do sada”, kazala je ona, a Zahiragić se i sam složio sa ovim riječima.

Gospođa je ocijenila kako vladajući u KS vrše udar na državu, “iznutra i izvana”, i to će prepoznati svako ko “zna čitati između redova”.

“Mi smo izprepadani. Moj brat je poginuo prije 30 godina, imam jednog sina. Kupila sam prije dva mjeseca stan u Turskoj iz straha”, istakla je Sarajka.

Poručila je kako nam ne treba ovakva Evropa.

“Naš svijet živi u dijaspori i ne priča šta doživljava”, rekla je još te je zaključila kako je “SDA došla pameti”, ali možda kasno. “Bojim se da je 12:10”, slikovito je poručila nezadovoljna Sarajka.

Pogledajte snimak.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.