Šarović iznenadio saopštenjem: “Ključnu ulogu u pobjedi na izborima 2022. imat će rukovodstvo iz Bijeljine”

Nakon što se sa zamjenikom predsjednika SDS, Radom Savićem, sastao s gradonačelnikom Bijeljine Ljubišom Petrovićem i članom Predsjedništva SDS iz Bijeljine, Tomicom Stojanovićem, Mirko Šarović je rekao da gradonačelnik i njegov tim imaju punu podršku.

– Naš cilj u narednom periodu je da osnažimo Gradski odbor SDS-a u Bijeljini kako bi SDS bio najsnažnija politička partija u ovom gradu – istakao je Šarović.

Šarović se osvrnuo i na sjednicu KOLOS koja je jučer održana u Banjoj Luci, na kojoj je za predsjednika tog stranačkog tijela izabran Zoran Vidić, načelnik Bosanskog Broda.

– Očekujem da ključnu ulogu u velikoj pobjedi SDS-a na izborima 2022. godine odigraju opštine u kojim smo trenutno u poziciji vlasti. Građani su prepoznali aktivnosti i predan rad naših načelnika i to će biti naša najveća snaga.

Idući vremenski period provešćemo u jačanju naše stranačke strukture i u promociji programske platforme koja se privodi završetku. SDS će pred građane izaći sa jasnom vizijom ekonomskog i društvenog oporavka RS i sa prepoznatljivim kandidatima koje građani prepoznaju kao lidere u svojim lokalnim zajednicama – poručio je Šarović.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.