in , ,

Sastanak van protokola: Šta je Aleksandar Vučić poručio Drašku Stanivukoviću u Banja Luci?

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Banja Luci dobio najveće gradsko priznanje “Ključ grada” sa poveljom “Počasni građanin”. Mimo protokola, razgovarao je i sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Banja Luci dobio najveće gradsko priznanje “Ključ grada” sa poveljom “Počasni građanin”. Mimo protokola, razgovarao je i sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem.

“Na ovaj dan dobijamo most koji se kreće graditi. Predsjednik me pitao da li treba još nešto, kazao da voli Banjaluku. Gradit će se škola u Vrbanji. Rečeno nam je i svi projekti koji su važni, naš narod iz Srbije gleda u nas i pomoći će Banja Luci. Dobiti smo izuzetno važnu garanciju da će Srbija pomoći u otvaranju dvije firme. Garantuju nam dvije firme koje će značiti nova radna mjesta. Ima li bolje? Ja sam zaista srećan da vidim da se Banja Luka razvija i ide naprijed”, naveo je Stanivuković.

Poručio je da je razgovarano o važnim projektima saradnje Beograda i Banja Luke.

“Živi Banja Luka, neka živi RS, ovo je prelijep rođendan. Nisam zamišljao ovo, čovjek zamišlja najbolje ali ovo je bolje od najboljeg. Puno mi je srce, hvala Srbiji i hvala građanima Banja Luke”.

Predsjednik Skupštine grada Banja Luka Mladen Ilić uručio je danas predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću najveće gradsko priznanje “Ključ grada” sa poveljom “Počasni građanin” – prenosi N1.

“Ovim priznanjem se zahvaljujem na njemu jer znam ko ga je sve osvajao. Sada i ja postajem dio Vrbasa, i velike istorije grada Banja Luka. Čast je biti u društvu Petra Kočića, mnogobrojnih pisaca, pjesnika, sportista, umjetnika i ostalih. I ja sam danas postao Banjalučanin”, kazao je Vučić u obraćanju nakon uručenja priznanja.

Ramiz Salkić upozorava sve dok još nije kasno: “Međunarodna zajednica prešutno dozvoljava integraciju RS sa Srbijom!”

Mozgalica: Da li su ove dvije fotografije potpuno iste?