Šemsudin Mehmedović žestoko odgovorio Sanji Vulić i Željki Cvijanović: “Neće vam proći što ste planirali”

Zastupnik u Parlamentu BiH Šemsudin Mehemdović žestoko je odgovorio Sanji Vulić i članici Predsjedništva BiH Željki Cvijanović nakon brojnih uvredai teških optužbi koje su iznijele na njegov račun. U nastavku njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Odgovor Cvijanović i Vulić:

NEĆE KREKETANJE ZASJENITI SUŠTINU PROBLEMA!
Krenuli ste da omogućite stvaranje Republike Bošnjačke: Spašavnje „autokratskih vojnika Ryana“

Budimpeštanski krug lidera sa nedavnih sastanka u Budimpešti krenuo je da instalira BRICS na Balkanu, a Cvijanovićka je reagujući na moju izjavu odala koliko je taj projekt ozbiljan i hitan.

Vulićka je samo još jesan šum iz ustajale bare koja se RS zove!

Proba za blokadu i izvođenje snaga MUP-a RS na entitetsku liniju je pokušaj koji bi silno trebao zabrinuti Trojku jer znači njen kraj: u haosu blokiranje entitetske linije, nastaće obrisi Bošnjačke samouprave kao modela da se zaustavi haos.

Bojim se da su na djelu koordinirane aktivnosti između više autokrtskih država kako bi se spasile autokratije u BiH i kako bi se otvorio prostor za pravljenje Republike Bošnjačke – to je cilj i ovih blokada i protesta i autokratskih lidera i režima i dogovor Budimpešte, Zagreba, Beograda, Rusije i njenih sveznika koji su saveznici i autokrata u BiH.

To bi u konačnici dovelo do podjele BiH!

U tom projektu učestvuju i Srbija i Hrvatska i Mađarska i još neke Rusiji naklonjene zemlje koje ovdašnji autokratski lideri, svako iz svog autokratskog interesa, naziva prijateljskim i saveznicima a svi su se sastali nedavno u Budimpešti kod Orbana.

Kad članica Predsjedništva BiH učestvuje u probama pravljenja Berlinskog zida na entitetskoj liniji, onda svi znamo šta to znači.

Potpuno je jasno da imate dogovorene tempirane datume da ste krenuli u akciju sa inostranim autokratskim partnerima naklonjenim Istoku, Rusiji i BIRCS-u da bi se „spasili u paketu autokratski vojnici Ryani“.

I mi konje za trku imamo!

Neće vam proći što ste planirali”, naveo je Mehmedović na Facebooku.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.