Senad Hadžifejzović i Face televizija su za večeras pripremili veliko iznenađenje za gledaoce, ne propustite: Treće, vanredno izdanje Centralnog dnevnika!

Nakon plejade gostiju i duboke analize dešavanja koje smo mogli vidjeti u dvije protekle noći na Face televiziji, ekipa Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem odlučila je iznenaditi svoje gledaoce.

Zbog novonastale političke situacije, danas vas očekuje treće, vanredno izdannje “Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem”.

Nakon održanog sastanka predstavnika Trojke, HDZ-a i SNSD-a u Konjicu, Christian Schmidt je iskoristio Bonske ovlasti, blokirao zakone NSRS-a, te izmijenio Krivični zakon BiH. Danas u 13h Milorad Dodik je najavio svoj odgovor.

“Centralni dnevnik” pratite danas od 18:45h!

Sinoć je u Centralnom dnevniku gostovao Elmedin Konaković, ministar vanjskih poslova BiH, a o tome čitajte na linku ispod.

VEZANI TEKST: Konaković kod Hadžifejzovića otkrio kontroverzne detalje: Bilo je na granici tuče. Malo je falilo…

Svoje viđenje situacije dala je i “nesuđena” predsjednica RS Jelena Trivić gostujući kod Hadžifejzovića sinoć. Donosimo vam i te detalje.

VEZANI TEKST: Jelena Trivić kod Hadžifejzovića bez imalo ustručavanja: “Dodik je načet! Njegov ugled u narodu je slab”

Noć prije kod Hadžifejzovića su gostovali ministar odbrane BiH Zukan Helez, ali i visoki predstavnik Christian Schmidt koji je dan nakon gostovanja “srezao” NSRS i pokušaje Milorada Dodika.

O tome čitajte na linkovima ispod.

VEZANI TEKSTOVI:

Pogledajte šokantni intervju kod Hadžifejzovića: Zukan Helez bio na rubu fizičkog sukoba sa Miloradom Dodikom, otkrio je “detalje iza kulisa” sastanka u Konjicu

Pogledajte kako je visoki predstavnik Christian Schmidt “uzburkao duhove” u vanrednom CD-u kod Hadžifejzovića: Njegove najave izgledaju vrlo ozbiljno

Podsjećamo, danas je Milorad Dodik zaprijetio rekavši da razmišlja o referendumu u RS.

“Mislim da će RS u najskorije vrijeme donijeti Zakon o zabrani djelovanja SIPA-e Suda i Tužilaštva na prostoru Republike Srpske, i u tom pogledu ćemo veoma lako objasniti šta radimo taj Sud i Tužilaštvo nemaju ustavni osnov”, rekao je on ističući da će RS nastaviti da primjenjuje svoje zakone onako kako ih donosi.

“Ako bude pritisaka vjerujemo da do kraja godine bi RS mogla imati referendum na kojem bi mogla odlučivati o svojim daljim statusima. Republika Srpska neće trpiti protektorat i ambasadore Amerike i Velike Britanije i neizabranog građanina Šmita i političko Sarajevo”, rekao je on.

Sve detalje Dodikovog obraćanja čitajte OVDJE.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.