Senad Hadžifejzović “ispreskakao” bosanskog pravoslavca Milorada Dodika u Centralnom dnevniku!

Predsjednik RS Milorad Dodik gostovao je u Centralnom dnevniku sa Senadom Hadžifejzovićem na Face televiziji. Dodik se gubio, svašta pričao, ali i Senad je ostao hladan iako je bio pod emocijom u ovom intervjuu, “bockao” ga i suptlino provocirao. Pustio ga da “bulazni”. U nastavku prenosimo šta se događalo.

Dodik: Mi smo kao RS udruženi sa Federacijom i nemamo plan secesije, ali imamo plan da ukoliko ne možemo uspostaviti konkretan sistem da se razdružimo sa Federacijom.

Emisija se emituje iz Administrativnog centra Vlade RS.

Hadžifejzović: Trošite se, da li čovjek u tom trošenju da pretjera u izjavama?

Dodik: Svaki stav koji se iznosi je motivisan osnovama politike koji se zasniva na RS-u i na zajedničkoj politici Dejtona. Osnovni problem je što mi poštujemo slovo Dejtona!

Politički stavoviv su nam u kontinuitetu ne mijenjaju se godinama! Bavimo se svojim poslovima RS je kada sam došao davno, u zadnjih 10 godina povećala domaću proizvodnju to je sada 5, 8 miliona eura!

Predsjednik RS Milorad Dodik gost je Centralnog dnevnika sa Senadom Hadžifejzovićem. Emisija se emituje iz Administrativnog centra Vlade RS.

Hadžifejzović: Hoćeš li Igora poslati u rat?

Dodik: Ako treba braniti RS bit će sa mnom na prvoj liniji! Ako budem komandant bit ću negdje drugo! On ne mrzi Sarajevo, ali voli RS! Ako se razgraničimo niko vam neće spriječiti biznise tamo! Moguće je da iritiram mnoge ljude ali je nemoguće da ostanemo!

Senad je bosaskog pravoslavca Dodika takoreći “ispreskako” vrlo suptilno dopustivši da u svojim monolozima bulazni.

Putem ovog linka možete pratiti gostovanje Milorada Dodika:

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.