Sin Marine Tucaković žestoko opleo po Ceci Ražnatović: “Jedne noći Nanogica mi je poslala poruku…”

Milan Radulović, sin Marine Tucaković, prozvao je opet Svetlanu Cecu Ražnatović na društvenoj mreži Tviter. Napisao je da više ne može da ćuti, te da je ušao u raspravu sa pjevačicom zbog novca, kojoj je, kako kaže, bilo skupo da plati njegove pjesme.

– Da se razumijemo. Jer ne mogu više da krijem informacije: Jedne noći, Nanogica je poslala meni poruku: Meni je to skupo ko Marina! Prije toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo, da nisam potcijenjen i uvrijeđen na nivou: “Skupo mi ko majka”, usred mermera Ljutice Bogdana 3. Ovo nema veze sa pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa. Tu je moj revolt nastao. A sad kreće pravda – napisao je tekstopisac Laća na Tviteru, koristeći izraz “nanogica” kojim je u više navrata pjevačica Jelena Karleuša nazivala Svetlanu Ražnatović u sukobima i ističući pjevačicinu kućnu adresu.

Kasnije se nadovezao na svoj niz, navodeći da Marina Tucaković ne piše novu muziku za folk divu.

– Ah! Skupo će koštati njena karijera. Kad joj Vajaž bude radio album. I nek prestane da lupetara da joj moja majka piše. Koliko ja znam, moja majka sada je jedino radila Saši Popoviću za Suzanu – dodao je on.

Marina Tucaković i Svetlana Ceca Ražnatović ranije su dobro sarađivale. Poznato je da je Marina napisala veliki broj Cecinih najvećih hitova. Milan Laća Radulović, s druge strane, napisao je pjesmu “Rane” za Cecinu kćerku, Anastasiju Ražnatović.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.